Повече за нас

Повече за нас

Алпина Глас ЕООД стартира през 2001 г. с първоначална дейност изработване на душ кабини, зимни градини и остъкляване на тераси. С годините фирмата разширява дейността си и придобива висококвалифициран персонал, което позволява развитие и доосъвършенстване в други сфери и дейности: изработване на 3D пана и реклами, LED осветление, стъклени парапети, зимни градини, панорамно остъкляване на тераси, алуминиева и PVC дограма. Като услуги фирмата предлага индустриален алпинизъм, височинни монтажи, брандирне на стъклени витрини, сервиз и монтаж на душ кабини, зимни градини, стъклени тераси, стъклени парапети, автоматични покриви, автоматични прегради, ветрозащитни системи и всички предлагани от фирмата продукти.

blurb-1
zimna-gradina-variant-9
Layer-14
res_d6a445731a6663d8e68f423ca29c3599_full
previous arrow
next arrow

Визия

ALPINA GLASS има за цел създаване и монтиране на висококачествени продукти от стъкло, като работи с фирми, доказали се с качествените си продукти на пазара за материали и технологии. Винаги използваме най-новите технологии в интериорния и екстериорния дизайн.

Мисия

ALPINA GLASS цели създаването на уют и висок стандарт във вашия дом, офис или заведение. Нашата мисия е винаги да издаваме финалния продукт на клиента следвайки най-съвременните тенденции и най-високото качество.

Ценности

Ние в ALPINA GLASS ценим нашите клиенти и целим винаги те да са доволни, не само от услугите ни, но и от комуникацията и работната етика на екипа ни. Това е от изключителна важност, за да се създаде добра връзка между нас и вас.